fbpx
DEG,  Generelt,  Gründerliv

1 år – bak fasaden!

I går var det 1 år siden jeg startet Travel Mamma!!
Det året har gått så vanvittig fort og for ett år siden hadde jeg aldri gjettet at jeg var der jeg er i dag!
Planen for denne bloggen har kanskje ikke helt blitt sånn jeg hadde tenkt da jeg startet den. Dvs. det skulle opprinnelig være mer en portal med informasjon og inspirasjon, mer enn en blogg. Etterhvert har den blitt en kombinasjon hvor mye av informasjonen og inspirasjonen har oppstått gjennom blogginnlegg. 

Jeg husker lanseringen, eller dvs. jeg husker vel ikke så mye av det jeg sa. Jeg var veldig nervøs, og jeg tror jeg glemte hele manus, så jeg vet jeg bare pratet i en halvtime i strekk. Aner ikke hva jeg pratet om, og jeg turte aldri å se opptaket etterpå!!

Året som har gått, har bydd på mange oppturer og nedturer, som det jo er i de fleste menneskers liv. Jeg har jobbet veldig mye både før jeg lanserte nettsidene og i etterkant. Jeg jobbet i perioder døgnet rundt for å nå de deadlinene jeg selv satte meg og pushet meg selv til det ytterste, og jeg har vært altfor dårlig til å ta vare på meg selv i disse periodene.

Jeg må innrømme at det har vært mange tøffe tak, både økonomisk og mentalt, hvor det ene naturlig nok ofte utløser det andre. Men, jeg er en nok en meget sta person og det skal veldig mye til før jeg gir meg, og jeg tenker at, om jeg i det minste kan hjelpe og inspirere 1 person, betyr det så utrolig mye, både for den personen og for meg også! Jeg blir så glad når jeg får tilbakemelding fra lesere som har blitt inspirert av meg! Dessverre gir det ikke mat på bordet, så etterhvert måtte jeg begynne å jobbe fulltid ved siden av bloggingen, som gjorde at jeg fikk mindre tid til bloggingen som jeg hadde planer om og ønsket. 

Men når det er sagt, herlighet så heldig jeg var med jobben jeg jeg fikk! Nå jobber jeg med alle de tingene jeg synes er gøy og inspirerende å jobbe med, og får i tillegg brukt all utdanningen min også! OG på fredag lanserte vi til og med bok, så jeg kan idag til og med kalle meg forfatter:-)
DET hadde jeg ikke trodd for ett år siden!!  

Du vet aldri hvordan veien tar form foran deg, spesielt hvis du er litt åpen for mulighetene som plutselig byr seg, tør å ta sjanser og prøve. Det verste som kan skje er jo bare at du må prøve på nytt eller gjøre noe annet om det ikke går som du tenker. Om du ikke prøver, vil du heller aldri finne ut hvordan det kan gå heller...

Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har delt alle disse tingene underveis.. alle nedturene, men heller ikke oppturene når sant skal sies... På den ene siden var ikke Travel Mamma ment å være en sånn type blogg, men på den andre siden, gikk jeg kanskje rett i fella hvor jeg skulle prøve å virke som jeg hadde mer på stell enn det jeg til tider har... for hvordan kan jeg inspirere andre om jeg selv føler meg mislykket? Jo, for det er det jeg til tider har følt meg, særlig når jeg måtte innse at jeg måtte begynne å jobbe fulltid igjen for å få det til å gå rundt. Jeg har reflektert mye rundt dette de siste par dagene. Jeg er jo overhodet ikke perfekt og jeg har heller ingen ønske om å framstille meg som det, så hvorfor deler jeg ikke mer personlig? Dvs. jeg trodde jo egentlig at jeg gjorde det, men nå når jeg ser tilbake på året som har gått, kan jeg ikke huske at jeg har delt så mange personlige innlegg. Profesjonelt er dessverre ikke det samme som å være personlig. Men, det er jo når man deler av seg selv, både oppturene og nedturene, man virkelig blir kjent med en person, og jeg vil at leserne mine skal bli ordentlig kjent med meg, og så får dere da se om dere fortsatt vil følge meg, he-he.

Et veldig personlig bilde: Her er jeg, et usminket morratrynet! Sånn ser JEG ut 🙂 

Jeg kunne jo bare ha stoppet helt med bloggingen, stoppe å produsere og dele alt jeg gjør. For det gjør jeg jo helt gratis, og også helt frivillig. Men, når man har en passion for å inspirere og dele, så spiller det ingen rolle. Jeg vet at jeg hjelper andre mennesker, -travle mammaer. Og det er det som betyr noe for meg. 

Så nå, når jeg har "blottlagt" meg selv som i dette innlegget, lover jeg å dele flere personlige innlegg framover. Du skal se det også kan være noe inspirasjon å finne i det også:-)

Beste klemmer
/Travel Mamma -Janne