fbpx
DEG

Er drømmen bare en drøm?

Er drømmen din bare en drøm?

Alle har vi drømmer og lengsler. Noen har store drømmer, mens andre litt mindre. Noen drømmer om å bytte jobb, mens andre drømmer om å starte egen business. Noen drømmer om et bedre liv, mens andre drømmer om å begynne med en hobby. Noen drømmer om å flytte på landet og leve et roligere liv, mens andre drømmer om å flytte utenlands og leve et jetset-liv.

Vi har alle drømmer, men det er få av oss som lever de ut.
Hvorfor er det sånn? Hva er det som gjør at enkelte går for drømmen, koste hva det koste vil, mens andre tenker at en drøm er en drøm og den vil vi uansett aldri oppnå?

Virkelighetens realiteter slår inn. 

Vi har ikke råd.
Vi har ikke tid.
Vi vet ikke hvilken ende vi skal starte i.
Tenk om vi ikke får det til!
Tenk om vi mislykkes! 
Egentlig så har vi det greit som vi har det, og det er jo godt å ha noe å drømme om...
Vi legger rett og slett begrensninger for oss selv.

Men hva om du kunne velge på øverste hylle? Hva om du kunne gjort drømmen din til en virkelighet?
Hva om du hadde hatt råd?
Hva om du hadde hatt tid?
Hva om du visste eksakt hva du skulle gjøre for å komme dit?
Hva om du faktisk får det til?
Hva om du faktisk lykkes?
Hva om du ikke hadde hatt noe unnskyldninger til å ikke følge drømmen?
Hvordan hadde det da sett ut? Hva hadde du gjort? Hvordan hadde du levd?

Jeg har alltid hatt en gründerdrøm! Og lenge var jeg usikker på om jeg skulle satse eller ikke, og jeg hadde mange grunner til hvorfor jeg ikke burde gå for drømmen, kanskje flere grunner enn hvorfor jeg burde gjøre det.
Allikevel valgte jeg satse! Jeg valgte å gå mot strømmen. Oppturer og nedturer, usikkerhet og veldig ofte langt utenfor egen komfortsone, gått på trynet flere ganger, men reist meg opp og prøvd igjen. For det er jo akkurat det vi lærer barna våre også. Faller du, ikke gi deg! Reis deg opp og forsøk igjen.
Og har det vært verdt det?
JA!!
For en ting er sikkert! Mye heller vil jeg ha fulgt hjertet og mislyktes 100 ganger, enn å gå resten av livet og angre på ting jeg aldri gjorde, at jeg aldri turte prøve eller måtte gått å tenkt på "Hva hvis...?"  Og jeg tror vi oppriktig at vi ALLE kan oppnå drømmene våre, bare vi tør å drømme!
Så, hva skal egentlig til for at DU skal gå for DIN drøm? Helt ærlig? Tør DU drømme?

Vil du vite hvordan du kan spare tid for å komme nærmere drømmen din?
Klikk på knappen under for å laste ned den ultimate sjekklista for å spare tid i hverdagen! Helt gratis selvfølgelig:)