fbpx
Barn,  DEG,  Familie- og hverdagsliv

Jeg vil være sammen med deg, mamma!

Det er tidlig søndag morgen. Jeg har en deadline og må få unna litt jobb før dagen går ordentlig i gang. Barna sitter morgentrøtte og ser på tv og spiser litt. Søndagsfrokosten er hellig, men siden mannen heller ikke har stått opp enda, rekker jeg å jobbe litt først.

Jeg sniker meg inn på kontoret med kaffekoppen, tar på meg hodetelefonene med musikk og setter meg ned og begynner å skrive. Etter 10 minutter titter fem-åringen inn. "Jeg vil være sammen med deg, mamma!"
"Jeg må bare jobbe littegranne", svarer jeg, "og så kommer jeg inn og er sammen med deg resten av dagen". "Okei.." kommer det omsider nølende fra han.

Han forsvinner ut, men fem minutter senere er han tilbake igjen med legokassen sin.
"Sånn mamma! Nå kan jo jeg være her og leke, så kan vi være sammen selv om du må jobbe!"


Han sitter på gulvet ved siden av meg og bygger, mens jeg taster i vei på pc`n. Jeg titter ned på han og smiler og tenker at, dette var jo i grunnen veldig hyggelig. Og ja, nå får vi vært mer sammen, selv om vi gjør to forskjellige ting...Det er ikke alltid så viktig hva vi gjør, men at vi er sammen, selv om vi foreldre noen ganger må gjøre noe annet. Vi er i nærheten og tilgjengelig. Men resten av dagen skal også være 100%tilstede og vi skal kose oss ordentlig sammen!

God søndag!