fbpx
Reiser

Jentetur til Palma

Som småbarnsmødre var vi veldig klar for å bytte ut 40-årsfesten med en deilig og avslappende jentetur og palmesus.
Valget falt på Palma, og vi angret ikke et sekund!

For det første, var det en kort flyreise. I tillegg tok turen fra flyplassen til hotellet, som lå på stranden, kun 10 minutter. Flyet vårt gikk ca. kl 7, og kl 12 hadde vi sjekket inn på hotellet, tatt på oss bikini og satt og nøt et glass vin på en strandrestaurant.

Palma by har alt du ønsker deg på en jentetur!
Nemlig god shopping, strandliv, nydelig mat og en herlig avslappet stemning. 

(Ikke spons)
En av dagene spiste vi lunsj på Purobeach etter en anbefaling fra noen bekjente.
Dette var nok turens høydepunkt! Og hadde vi orientert oss litt mer i forkant, hadde vi nok lagt opp denne dagen litt annerledes.

Restauranten, som viste seg å være en beachclub, hadde også eget område ute med saltvannsbasseng og hammocksenger som kunne leies for en hel dag. 

Å komme inn der i de hvite, vakre, mediterianske omgivelsene med den mest fantastiske havutsikten , var noe helt eget. I stedet for vinduer, var det helt åpent med kun noen hvite lingardiner som hang ned. Kelnerne gikk også rundt i helt hvite linklær, noe som fikk hele restauranten til å virke mer "ren" og eksklusiv. Maten var også helt fantastisk med "rene" smaker. Neste gang, legger vi definitivt inn en hel dag her. 

Palma har alt mulig av restauranter, og hvis du er som meg, er maten på reiser veldig viktig, så bruk litt tid på å orientere deg og hør gjerne med venner som har vært der, om de har restauranter å anbefale. Selv brukte vi både tripadvisor og tips fra venner og bekjente, og var egentlig stort sett fornøyde med resultatet. Vi prøvde flere restauranter som ligger litt utenfor "turiststripa" og som framsto som litt annerledes og unike.


Ellers fikk vi også shoppet masse bra både til oss selv og til de hjemme. Masse fine butikker, både de største kjedene, i tillegg til fine, små lokale butikker.
Og ikke minst fikk vi både badet og solt oss, og selvfølgelig skravlet og ledd masse, som jo er det aller viktigste på en jentetur!


Mine topp 3 anbefalinger i Palma:

Purobeach - Beachclubrestaurant, se beskrivelse over
Quina Creu - Spansk deilig tapas i fargerike og morsomme omgivelser
The Duke - Minner om en surferestaurant. Fargerik og avslappet atmosfære


Nyyyt turen!