fbpx

Jobb med meg

Ingenting er som å komme hjem til et hus hvor alt er ryddig og organisert hvor enn du ser. Alle ting har sin faste plass, og det er en fryd å åpne skapdørene og se at alt står pent og ordentlig i skapet. Du er hele veien i forkant og føler at du har full kontroll over hverdagen og livet. Du kan slappe av og lene deg tilbake etter en lang arbeidsdag, eller kose deg litt ekstra sammen med barna, vel vitende om at du ikke trenger å bruke masse tid på å rydde. Høres ikke det deilig ut? 

Å rydde og organisere hjemmet slik at det blir akkurat sånn er dessverre en tidkrevende prosess. Og tid har de fleste av oss ikke så mye av i en travel hverdag. I USA bruker man en profesjonell organiserer nesten på lik linje som en vaskehjelp eller som en personlig trener. Og hvorfor ikke? Du har viktigere ting å bruke tiden din på! 

Men nå kan du også bestille en profesjonell organiserer/ryddekonsulent hjem til deg her i Norge også! Jeg holder til i Oslo og omegn, men reiser også rundt i hele landet mot et lite reisetillegg. Alternativt kan du velge å gjøre jobben selv, og få veiledningstimer på skype. Valget er ditt!


Skal du pusse opp eller ønsker å fornye hjemmet, men er usikker på hva slags stil du liker, hvordan du ønsker å ha det eller hvilke farger som ville passe?

Har du kanskje noen klare ideer på hva du ønsker deg, men er usikker på om det blir plass? Eller trenger du noen ideer til smarte løsninger på liten plass?

Med bakgrunn som interiørinnreder og boligstylist, hjelper jeg deg med prosessen og tilpasser ditt selvfølgelig budsjett!

Jeg kommer hjem til deg på en gratis befaring, eller vi tar en prat på skype/Facetime, hvor vi går gjennom dine ønsker å behov.


Ønsker du min hjelp videre, tegner jeg opp et forslag til løsning i 3D til deg, som du kan bruke videre i prosessen med dine håndverkere. Jeg gir deg også forslag til valg av farger og møbler, om det er ønskelig.

En god styling, er med på å øke verdien av boligen din, og med en profesjonell styling, er det er stor sjanse for at du vil få vesentlig mer igjen for den, enn om du ikke gjør noe med den.
En potensiell kjøper må kunne se for seg å selv kunne bo der, ikke at han skal flytte inn i ditt hjem.

Som utdannet boligstylist, har jeg veiledet og hjulpet mange kunder med å gi boligen deres det ekstra løftet som trengs før et salg.
Jeg tilbyr en-til-en veiledninger hvor jeg enten kommer hjem til deg, eller jeg veileder deg på skype/Facetime.

Trenger du mer enn en veiledning?
Jeg samarbeider også med dyktige boligstylister som påtar seg alt fra små "delstylinger" hvor de tar i bruk det du har av møbler, og fyller på det som trengs for å skape "det lille ekstra", til "fullstylinger" hvor de også kommer med det som trengs av møbler.