fbpx
Generelt,  Gründerliv

Lanseringsfest

På fredag hadde vi lansering av boka vår "Hverdagsmagi-oppskrift på en god barndom"!
Gjett om vi var spente! 
Vi hadde leid et lite lokale på Asker Museum og invitert venner og bekjente til å bli med å feire boka vår. 

Festen ble akkurat som vi hadde sett for oss! Det var så utrolig hyggelig! 
Familie og venner, store og små hadde tatt turen for å ta del i denne, for oss, store begivenheten. Det kom til og med venner langveis ifra, som tok turen for å feire oss, noe som rørte oss veldig. Og for å ikke glemme, Ordføreren i Asker, kom også!!

Ordføreren i Asker beæret oss også et besøk og sa noen fine og viktige ord, og skal bringe boka og budskapet vårt og Hverdagsmagien videre til Asker kommune, foreldre, skoler og barnehager!

Vi serverte en deilig potet og gulrotsuppe med hjemmebakt brød til, begge oppskrifter kunne man selvfølgelig finne i boka;) I tillegg koste vi oss også med Ellens nydelige eplegløgg. 

Forfatter Gro Raugland tok seg også tid til å være med på lanseringen vår og kom kjørende helt fra Stavern!!

Vi fortalte litt om bakgrunnen for boka, og fikk takket familier og bidragsytere som har vært med, før barna fikk kost seg sammen med foreldrene og laget julepynt. Deretter hadde Anne en hyggelig eventyrstund på Nisseloftet. 

Dessverre var ikke været med oss, og det pøste ned hele dagen, så det ble ikke helt den hvite julestemningen ute, som vi hadde ønsket oss. Men, inne, der var det skikkelig god stemning, faktisk så god at mange ble sittende en god stund etter at det offentlige arrangementet var over, og det er jo et veldig godt tegn;-)

Herligste jentene som kom helt fra Ulsteinvik og Sande!

Etter det offentlige arrangementet, hadde vi en lukket fest for våre venner og familie. En skikkelig lanseringsfest med masse deilig mat og drikke, og god stemning, som seg hør og bør når man har skrevet bok og plutselig kan kalle seg forfattere;) Og som Ellen så fint sa; til tross for at det er noen måneder siden vi hadde den ferdig, er vi fortsatt like stolt av den når vi åpner den idag:-)

Tusen takk til alle dere som kom og bidro til en herlig lansering! 

Forfatterne av Hverdagsmagi/ Ellen, Anne og Janne