fbpx

Om oss


Janne Nesset
Grunnlegger og travel mamma
Gift med Magnus og har 2 barn, Nora på 9 år og Vetle på 6 år. 
Har en morsom utdanningskombinasjon som førskolelærer, barnevernpedagog og interiørinnreder, og har flere års erfaring som daglig leder i barnehage og også som interiør- og boligstylist.
Med fulltidsjobb som leder, i tillegg til å drive eget firma, kjenner jeg stadig på det å være en travel mamma, og det kan til tider bli litt mye (selv om jeg ikke liker å innrømme det;-)), men jeg trives samtidig med å ha mange baller i luften. 
Som tidligere flink pike, er jeg veldig opptatt av at vi mammaer må begynne å sette mer pris på oss selv, bli mer egoistiske og ta mer vare på oss selv. Det er viktig at vi slapper mer av, senker både skuldrene og ikke minst våre egne krav til oss selv. 
Ro ned tempoet og nyt mer på veien! Det har jeg ihvertfall lært å sette mer pris på enn jeg gjorde tidligere, og det har både jeg og familien også mer igjen for i det lange løp. 

Travel Mamma er en plattform for kvinner som søker inspirasjon til “det gode liv”. 
På bloggen vil jeg inspirere deg og gi deg verktøy som frigjør mer tid i hverdagen, og gi deg et fristed hvor du kan senke skuldrene og drømme deg bort.