fbpx
Barn,  Familie- og hverdagsliv

Rockeulven

På lørdag var det endelig klart for teaterforestillingen "Rockeulven", som datteren vår Nora, har gått deltatt på i høst!

Annenhver tirsdag har jeg kjørt henne og en klassevenninne til Røa for å øve. Å få en egen rolle med mange replikker er veldig stor stas, og rollene får de ikke velge selv, men blir tildelt ut fra hva instruktøren synes de passer til. Jeg husker etter en av de første øvelsene, snakket jentene om dette hele bilturen hjem. Venninnen håpet sånn på at hun skulle bli geitekilling, og Nora håpet på å bli ulv, hehe.
Og jammen var det ikke akkurat sånn det ble også. Nora fikk rollen som Lilleulv, noe som var stor stas. 

Så, på lørdag var det endelig klart for forestilling! Spente foreldre, søsken, besteforeldre og tanter og onkler benket seg i salen for å se sine håpefulle!

Noen av de flotte skuespillerne på scenen, med ulvegjengen bakerst:-)

Selvfølgelig var de kjempeflinke!! Tårer og latter om hverandre i det stolte publikum!
Og for noen fantastiske kostymer! Til tross for at det er et amatørteater, så sparer de virkelig ikke på kostymer og sminker! Jeg kjente faktisk ikke min egen datter igjen, da hun passerte meg utpå gangen, ikke før hun sa "Hei mamma!" 🙂

Geitekillingen Mira og Lilleulv

For Nora sin del, er det nå 4.sesongen, og hun elsker å stå på scenen! Men vi vurderer om hun skal ta en liten pause en sesong nå for hun har også lyst til å prøve dans, men etter jul setter de opp Mamma Mia, så da må vi nok i tenkeboksen en tur;-)

Blomster hører til på enhver premiere:-)