fbpx
DEG

Skaff deg et energiprosjekt!

Vet ikke hvordan det er hos deg, men hos meg er høsten travlere enn noen sinne! Med en mann som jobber døgnet rundt, og boklansering oppå alt det andre, og nå syke barn på toppen, så er det nesten så det går litt rundt her for meg innimellom;-)

Men jeg har også inntrykk av at alle rundt meg har det sånn for tiden! Vi venninner klarer heller aldri å finne noe tidspunkt hvor vi kan treffes igjen, så jeg må innrømme at jeg gleder meg til at ting roer seg litt her. 

Nå skal det også sies at jeg også er veldig flink til å finne meg stadig nye prosjekter å bruke tiden min på, og dette har jeg reflektert litt over. Fordi, det er nemlig sånn at jeg, og kanskje du også, trenger å ha noen prosjekter gående, midt oppi alt stresset, som gir meg energi. Det kan være alt fra reiser til interiør og oppussingsprosjekter. Jeg trenger å ha noe å se fram imot, noe jeg kan planlegge og glede meg til. På den måten får jeg mer energi når jeg jobber med det. 

Nå for tiden jobber jeg med et interiørprosjekt. Det vil si, vi er så heldige å få lov å overta det lille annekset på hytta til mine svigerforeldre.
Det er ikke mer enn 35-40kvm, men det kommer til å bli bare vårt. Prosjektet er for meg veldig spennende, og ikke minst utfordrende, fordi vi skal få plass til alle oss 4 der inne, og vi trenger mye oppbevaringsplass.

Mange ville kanskje tenke at, "er det så lurt å lage seg enda mer jobb nå da, når vi allikevel har mye å gjøre?" Men jeg tenker at, for det første vil vi nok alltid ha mye å gjøre, det dukker alltid opp nye ting, så det finnes sjeldent et godt tidspunkt. For det andre, så er dette vårt felles prosjekt, noe som gir oss ekstra glede og som binder oss mer sammen i en tid hvor vi stort sett møtes i døra i hverdagen. Og for det tredje, synes jeg det er gøy å jobbe med! Jeg elsker interiør og ikke minst sånne utfordringer! Det er også et sted jeg kommer til å reise til når jeg trenger litt ekstra ro for å jobbe uforstyrret noen dager. 

Det gir meg en fantastisk følelse å sitte å planlegge det som vi kan nyte for fullt når julen kommer. Designe rommene, bla i interiørblader og planlegge hvordan det skal se ut der, rett og slett. Planlegge hva neste steg blir. Hvor mye kan vi få gjort i løpet av neste helg? Tenk hvor mye vi skal kose oss her når det blir ferdig!

Det gir meg masse energi fordi jeg synes det er så gøy! Og jeg er overbevist om at det er med på å gi meg det ekstra overskuddet jeg nå trenger i denne travle hverdagen. Det er mitt energiprosjekt for tiden. Hva er ditt energiprosjekt for tiden? Har du ikke et? Da anbefaler jeg at du finner deg et:-)